London

Hei hå!

Igår kveld kom jeg hjem fra ein fantastisk weekend tur te London med mamma!

London er virkelig ein fin by og kan ikke sammenlignes med Oslo for de som måtte mene det! I London er det faktisk system på de offentlige transport midlene og man venter aldri lenge før neste buss eller tog kommer! Så vi kom enkelt frem dit vi ville og det var lett å finne fram:))

Sku gjerne ha delt alle bildene, men her er i allefall ett utvalg:

Vi starta med den populære hopp på hopp av bussen, en super måte å få oversikt over byen på. Også en super måte å planlegge hva man har lyst te å se nærmere på:)

Samme kvelden tok vi også nattversonen av den turen. Du ser byen i ett nytt perspektiv rett og slett. Med yrende liv i gatene og fantastiske lyssatte bygniger samt en flink og morsom guide som fortelte historiene på en måte som gjorde det spennende!

Dagen etter tok vi turen te Tower of London, en plass med mye historie. Det er litt rart å gå gjennom gamle bygninger å tenke på hva som faktisk har foregått der. Og der har det foregått mye. Vi kan ihvertfall anbefale å besøke Tower of London!

Når man kjøper en slik to dagers bilett på hopp på hopp av bussen, så får man også en enveis bilett på båttur på River Thames. Så vi tok den fra Westminster Pier te Tower Pier å fikk se litt av London fra vannet.

Den kvelden tok vi siste buss for dagen te Hyde Park og tok en kveldstur der. En vannvittig stor og fint vedlikeholdt park! Vi fulgte løypa rundt og her kryr det av folk både i spaser tempo og trim tempo, hunder som løper fritt, samt masse fugleliv og ekorn ;)

Dette er også parken vi tredje og siste dagen koste oss i timene før vi måtte vende tebake te flyplassen og Norge.

Takk London for at du ga oss en kjempe helg!! Gleder meg te å komme tebake i september og bli der i 6måneder!! :D

2 kommentarer

Anette

25.05.2015 kl.16:17

så utrolig fine bilder. Elsker london:)

annikeeen

05.06.2015 kl.11:50

Anette: kan tru jeg gleder meg te å gå på skole der i høst ;D

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits