Bath!

De siste seks måneden har jeg tilbragt min tid på en skole i London for å forberede meg til universitetet i det store utland. Det har vært en morsom, lærerik, frustrende, positiv, negative og veldig koselig opplevelse alt på ein gang. Det beste med disse seks månedene er alle de fantastiske menneskene jeg har møtt og alle minnene vi har sammen, kommer garantert te å opprettholde kontakten med en del av de. Det andre er alt jeg har fått oppleve av ikke bare London men plasser rundt. Med ukene kommer jeg til å legge ut bilder fra både London og plassene jeg har vært, men akkurat dette innlegget fokuserer jeg på min aller siste tur jeg hadde, Bath!! Anbefales på det sterkeste for det er virkelig en fantastisk by!!! Her er en brøkdel av bildene fra Bath.


Skulle ikke tru det, men dette er faktisk ei bru, den heter Putney Brigde og er en av de få bruene man finner idag som fortsatt har butikker på seg.The Roman Bath, fantastisk bygning! Klar beskjed fra vaktene om å ikke ta seg ett bad da det er fult av bakterier og sjukdommer. Siste badegjestene var rundt 1970 tallet, da ei kjent svømmer fra byen døde på grunn av sjukdom som stammet fra bassengene. 


 Etter å ha vært der så skjønner jeg godt hvorfor folk vil bu der og flytte dit. For min del kan det minne om en liten og litt mer koselig version av London, men i stede for triste og mørke farger er det meir pastell og beige, ikke at London ikke er en fin by for det er den! Men vil man vekk fra byen og til noe litt mindre og landskapelig så er Bath en super plass!

Håper det ikke blir siste gang hit!!!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits